Haberler : duyurular

Reverse Ozmos Su Arıtma

Ev için Aquatek Reverse Ozmos Su Arıtma cihazı..

Aquatek Reverse Osmoz Su Arıtma Sisteminde kullanılan membranların en büyük düşmanlarından biri de suda bulunan serbest klordur.

 

Diğer taraftan, serbest klorun, Ters Ozmoz  Aquatek Su Arıtma sistemlerinde kullanılan su saflaştırma Membranlarının mikro-biyolojik oluşumdan korunması için dozlanması da şarttır. Fakat bu serbest klor’un Aquatek Reverse Ozmos Su Arıtma sisteminden önce kesinlikle geri alınması gerekmektedir. Bu serbest klor’un alınması için 2 metot vardır; 1-aktif karbon 2- sodyum metabisülfit. Eğer serbest klor su arıtma sisteminin membranına ulaşırsa, Su Arıtma membranının pore’larını tahrip ederek membranın bir anlamda ”delinmesine” neden olur.

Bu pore büyümesi Aquatek Su Arıtma Cihazları üretim suyu iletkenlik değerini yükseltir ve Aquatek Su Arıtma membranlarının değiştirilmesi ihtiyacına neden olur.Aquatek su arıtma membranının serbest klordan tahrip olduğunu ''FUJIWARA TESTi'' ile anlayabiliriz..

Aquatek Evsel Su Arıtma Cihazlarında membran öncesinde Granül ve Blok karbon kullanılmasının önemli nedenlerinden biri de şebeke suyundaki serbest klorun alınmasıdır. Aquatek Reverse Osmoz Su arıtma sistemlerinde üretim suyu iletkenlik değerinde artış problemi yaşıyorsanız ve çözüm arıyorsanız ters ozmoz uzmanları ile görüşmek için arayabileceğiniz firmalardan birtanesi;  Aquatek su arıtma sistemleri firmasıdır

 

WhatsApp chat